Skapa ett personligt och originellt hem

Det är inte helt enkelt alla gånger att skapa ett hem som har en mysig och ombonad atmosfär. Men det finns några bra knep som du kan ta till för att få ett hem som både är personligt och mysigt. När det kommer till inredning är ett tips att låta det ta tid. Välj din inredning med omsorg och låt den växa fram. Att använda dig av tavelramar är perfekt för att få till en personlig och intressant inredning. Du kan med olika motiv i tavelramar sätta en speciell prägel på inredningen. Med tavelramar kan du göra väldigt mycket, du kan bland annat göra en tavelvägg eller placera ut enskilda tavlor i hemmet. Hitta tavelramar som passar din stil och som går ihop med den resterande inredningen i rummet.

Hitta din inredningsstil

När du har hittat din stil och vad du gillar när det kommer till inredning är det lättare att addera olika färger och möbler som passar tillsammans. När du ska hitta din stil är det en bra idé att skapa moodboards och samla bilder för att få inspiration och idéer. När du har samlat massor med inspiration kan du se vad du dras till för typ av inredning, färger och möbler. Det är lättare att urskilja din personliga stil på det sättet.

Blanda olika saker

För att du ska få en originell inredning ska du satsa på att köpa saker som du verkligen älskar. Köp inte inredningsprylar bara för att. När du omger dig med saker som du tycker om kommer du älska ditt hem. Olika inredningstrender är roliga men för att ditt hem ska få en bra helhet är det en bra idé att låta dig inspireras av trender och plocka saker som verkligen tilltalar dig. Inred inte med saker bara för att de är trendiga. Mycket i inredning handlar också om balans. För att uppnå en bra balans är det bra att blanda grejer. Blanda nytt och gammalt, mjukt och hårt samt mörkt och ljust. Blanda exempelvis loppisfynd med designmöbler. Det är mångfald som är nyckeln för att kunna uppnå dynamik och en bra helhet.